Wie zijn wij - CuraHouseCare

Wie zijn wij

CuraHouseCare

Wie zijn wij


CuraHouseCare, voor koop en huurwoningen op Curaçao, is in 2010 opgericht door Nils Runge en Martine Dijkhuizen. Wij zijn in 2008 getrouwd. Onze honeymoon vierden wij op Curaçao. In december 2008 hebben wij de knoop doorgehakt: we gingen ons met onze zoon Stan van 6 jaar vestigen op het heerlijke eiland Curaçao. Een avontuur voor een paar jaar dachten we. Inmiddels wonen we er al meer dan 8 jaar en genieten elke dag.

nils

 

Nils Runge (51) heeft een commerciële achtergrond, o.a. in de consumentenelektronica. Hij heeft een middenstandsdiploma en het “Praktijkdiploma Makelaardij NVM” behaald. Het was al jaren zijn droom op zich te vestigen op Curaçao. Hij is zeer gastvrij, hartelijk en staat overal voor open. Hij wil heel graag integreren met de lokale bevolking van de Antillen en praat al aardig Papiaments. Nils behandelt de aanvragen voor (semi) lange termijn verhuur.

 

 

martine

 

Martine Dijkhuizen (46) heeft een bedrijfseconomische achtergrond bij een multinational. Zij heeft ook de cursus Papiaments gevolgd in Nederland. Zij is nauwkeurig, spontaan en flexibel. Zij houdt de website bij, behandelt de vakantieaanvragen en aanvragen voor autoverhuur en doet de administratie en marketing. Zij voelt zich erg thuis op Curaçao en heeft al veel van het eiland geleerd. Zij wil haar tips graag delen met haar klanten en de gasten.

 

 

 

 

Stan (15) zit in 5VWO van Albert Schweitzer Havo/VWO en heeft het erg naar zijn zin op Curaçao. Hij is goed in het werken met computers en altijd vrolijk.