Over Curahousecare | CuraHouseCare, woningen op Curacao.

Over Curahousecare

Over Curahousecare


Over Curahousecare. CuraHouseCare, de huurwoningspecialist van Curacao met het grootste aanbod huurwoningen op Curacao, is in 2010 opgericht door het echtpaar Nils Runge en Martine Dijkhuizen. Na twee heerlijke vakanties op het eiland is onze droom uitgekomen: we hebben ons met onze zoon Stan permanent gevestigd op het heerlijke eiland Curaçao.

Tijdens onze voorbereiding zijn wij regelmatig benaderd voor vakantie- en huurwoningen op het eiland. Wij bezoeken alle woningen persoonlijk. Wij doen dit met veel enthousiasme: wij leren het eiland goed kennen en spreken dagelijks met andere mensen, ieder met een eigen verhaal.

Dit enthousiasme proberen we over te brengen tijdens een bezichtiging met een potentiële huurder. We benadrukken de leuke kanten van de woning, zonder de mindere kanten te vergeten. U krijgt van ons geen standaard rondleiding, maar een rondleiding speciaal voor u. Wij nemen de tijd en zijn actief zowel voor de verhuurder als voor de huurder.

CuraHouseCare is gebaseerd op wederzijds vertrouwen, goede services en tevreden klanten. Iedere klant heeft andere wensen. In overleg zullen wij proberen zo goed mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen. We willen dit het liefst met u bespreken tijdens een persoonlijk gesprek.

CuraHouseCare is een bemiddelaar in huurwoningen. Sinds 2017 hebben we ook koopwoningen in ons aanbod, hiervoor werken we samen met een aantal partners. Uiteraard krijgt u dezelfde persoonlijke service die u gewend bent van Nils en Martine van Curahousecare.

Voorwaarden (Semi)lange termijn verhuur:

Bij (Semi) lange termijnverhuur kan de woning op onze website geplaatst worden met een aantal mooie foto’s. Bij een huurcontract met een periode vanaf 6 maanden zal de courtage een maand huur exclusief 6% OB bedragen. Bij een huurcontract met een periode korter dan 6 maanden zal de courtage 10% van de totale huuropbrengst exclusief 6% OB bedragen. De courtage wordt in rekening gebracht bij de verhuurder.

Voorwaarden vakantieverhuur en autoverhuur:

Vakantiewoningen op de website van CuraHouseCare worden actief aangeboden aan de geïnteresseerden. Bij de huurder worden reserveringskosten van 25 euro in rekening gebracht, indien een boeking tot stand is gekomen. Op deze reserveringskosten vindt geen restitutie plaats. Na het betalen van de reserveringskosten wordt de boeking doorgegeven aan de verhuurder. De verdere procedure en betalingen verlopen rechtstreeks tussen de verhuurder en de huurder. Bij vakantieverhuur met een huurperiode korter dan 2 maanden zal de courtage 10% van de totale huuropbrengst exclusief 6% OB bedragen. De courtage wordt in rekening gebracht bij de verhuurder.

Voorwaarden koopwoningen:
De commissie bij het verkopen van een woning is 4%. Deze kosten worden betaald door de verkoper. De bedragen die op de site vermeld staat zijn exclusief de kosten koper (waaronder overdrachtsbelasting en notariskosten).

over-ons-fotos
Mail ons op info@curahousecare.com of bel om een afspraak te maken.

Telefoonnummers:
005999-5179825 (mobiel Nils)
005999-5179826 (mobiel Martine)

Skype: curacao-3

Girobank: 16100603
KVK nr: 138177

Heeft u interesse in een woning, heeft u zelf een woning die u wilt verkopen of verhuren of heeft u vragen?
Curahousecare maakt graag een persoonlijke afspraak met u!

Actueel nieuws, nieuwe huizen en meer info op de Facebook pagina en op Twitter van CuraHouseCare, volg ons!

facebooktwitter

Prijswijzigingen voorbehouden. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. CuraHouseCare geeft geen garantie dat de informatie op deze website correct of compleet is en is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in de informatie.