Een woning op je gevoel - CuraHouseCare

Nieuws

Een woning op je gevoel

Vanuit je luie stoel een woning kiezen, met een afvinklijstje ernaast. Zwembad: check, 3 slaapkamers: check, modern: check, grote keuken: check, luxe badkamer: check…. Maar dan blijkt die mooie woning in een wijk te staan die niet zo praktisch is voor school of voor je werk. En nu?

Een huurwoning kiezen kan een uitdaging zijn. Je wilt een goede keuze maken, het is erg spannend. Je hebt vaak een lijstje met wensen (sommige mensen noemen het ook wel eisen), en wil toch echt wel dat de woning hieraan voldoet.
Curahousecare maakt graag een afspraak met hun klanten op een terras aan zee, om zo alle wensen te horen, terwijl er een pelikaan neerstrijkt en je vissen ziet zwemmen. We noemen het het mooiste kantoor van de wereld. We drinken een kop koffie en stellen vragen. Waar gaan de kinderen naar school, in wat voor woning woonde je hiervoor, wat verwacht je, heb je huisdieren, waar werk je etc etc.

Op deze manier kunnen we een goed beeld vormen en kunnen we passende woningen voorstellen. Hier zijn soms ook woningen bij waar je zelf nog niet aan gedacht hebt. Woningen die net niet helemaal voldoen aan je wensen, maar waarvan wij aanvoelen dat het zou kunnen passen. Een woning kies je niet alleen met je verstand, maar ook met je gevoel.

Bij een bezichtiging gaat het ook om je gevoel. Die eerste stap over de drempel, hoe voelt die? Is het gelijk thuis en wil je al direct gaan inrichten? Gooi dan je lijstje weg en volg je gevoel. Als het gevoel goed is, neem je vaak andere zaken voor lief.

Zoek je ook een verrassende huurwoning? Mail ons alvast je wensen op info@curahousecare.com.