Curahousecare steunt Dierenhulp - CuraHouseCare

Nieuws

Curahousecare steunt Dierenhulp

Op het mooie eiland Curacao, onderdeel van het Koninkrijk der Nederlanden, is een zwerfdierenprobleem. Honden, katten, puppies en kittens worden ook veel op straat gezet, in een doos, aan een touw of op een plek ergens achtergelaten. Soms zijn de dieren ziek, soms hebben baasjes geen geld, soms zijn de baasjes verhuisd, soms omdat er een feestje aankomt, en soms is er geen reden. Stichtingen doen er alles aan om de dieren op te vangen, maar het aantal fosters is ook beperkt.

Curahousecare steunt Stichting Dierenhulp Curacao. Deze stichting wil het probleem bij de bron aanpakken en helpt het aantal zwerfdieren op het eiland te verminderen door sterilisaties. Bewoners die het echt niet zelf kunnen betalen, kunnen hun katten en honden gratis laten steriliseren door een aantal dierenartsen die met de stichting samenwerken. De dierenartsen worden door de stichting betaald. De stichting krijgt zijn geld door middel van donaties en bekostigt hier alles mee. Alle medewerkers van de stichting zijn vrijwilligers.

Al 7 jaar lang worden er per maand 120 gratis sterilisaties uitgevoerd, ongeveer 1500 per jaar.
Zij zijn onderdeel van Stichting Dierenhulp Nederland. Ze werken op het eiland met totaal 7 vrijwilligers en 3 dierenartspraktijken.

Elke financiële bijdrage op MCB bank Curacao 220 213 01, Swiftcode MCBKCWCU, ten name van Dierenhulp is van harte welkom. Vanuit Nederland kan er gedoneerd worden op www.dierenhulp.nl.

Zie https://www.facebook.com/stichting.dierenhulpcuracao/?fref=ts

Bedankt alvast namens alle dieren op het eiland!

crystal