Auto huren op Curacao Lange Termijn

Lange termijn

Vanaf 2 maanden

Lange termijn


picanto kleinVia CuraHouseCare kunt u ook een auto huren op Curacao voor langere termijn. Wij werken samen met een aantal autoverhuurders, ieder met eigen voorwaarden. De huurperiode is , vanaf 2 maanden. Dit kan verder onbeperkt worden verlengd, indien beschikbaar. In het aanbod zijn onder andere Kia Picanto’s, Chevrolet Spark’s, Hyundai i10’s, Suzuki Alto’s en Suzuki Swifts. De auto’s zijn nieuw en rijden zuinig. Alle auto’s hebben airco en een radio/cd speler.

Veiligheid en service is erg belangrijk. De auto’s zijn zeer uitgebreid verzekerd voor WA en Casco. Wel zal de huurder bij een eventuele schade het eigen risico zelf dienen te betalen.

i10 klein1x per maand zal door de beheerder van het wagenpark een afspraak worden gemaakt bij ons op kantoor om de wagen te checken.

De huurprijs is vanaf 1250 naf per maand, excl ob en vanaf 500 naf borg. Deze dient te worden betaald bij de aflevering en bij de eerste termijn betaling. Indien u hier gebruik van wilt maken, kunt u ons de aanvraag met de gewenste periode mailen via info@curahousecare.com.