Caribbean Ducks - CuraHouseCare

Caribbean Ducks

Caribbean Ducks


Button Ducks United Curacao

Via Curahousecare is het ook mogelijk om op Curacao een ‘Caribbean Ducks’ te huren. Dit zijn de leukste, coolste en meest geschikte auto’s voor dit eiland!

De Caribbean Ducks zijn de originele Citroen 2CV’s uit Europa die zijn aangepast aan de eisen van de 21ste eeuw. Ze zijn uitgerust met veiligheidsgordels (voor en achterin), een ipod/MP3- aansluiting op de geluidsinstallatie, een extra (bas)box en een kleurrijk zonnedakje.

De charmante convertibles zijn de ultieme (vakantie)auto’s voor dit eiland. Het oprolbare dak zorgt voor een heerlijk vrij gevoel en een verkoelend windje en door de cofortable vering vormen zelfs onverharde wegen geen probleem voor de Duck. De Ducks zijn zeer goed onderhouden, zodat ze er als nieuw uitzien en technisch in optimale staat zijn. Op verzoek wordt de Duck afgeleverd op het vliegveld, uw hotel, resort of vakantiewoning en wordt de auto weer opgehaald op elke gewenste locatie.

Andere extra’s:

  • Een prepaid lokale telefoon met daarin voorgeprogrammeerd een aantal belangrijke telefoonnummers, varierend van de wegenwacht tot leuke restauants en hot spots op het eiland
  • Een hippe retro cooler om onderweg een lekker koud drankje te serveren
  • Een naar wens gevulde zilveren picknick tas, om een prive feestje te vieren
  • Fris gekleurde schone autostoeltjes voor de jongste passagiers (1-3 jr).

Alle huurder worden automatisch ‘Duck Members’ en krijgen een ‘Duck Member Card’ waarmee zij allerlei leuke voordelen en extra’s aangeboden krijgen bij verschillende hotspots op het eiland. Bovendien krijgt iedere Duck Member 10% korting op de huurprijs wanneer zij een volgende keer weer een Duck huren.

Meer informatie en reserveringen: info@curahousecare.com.

duck 4
duck 5