Alles wat u moet weten - CuraHouseCare

Nieuws

Alles wat u moet weten

Komt u naar Curacao om te trouwen, te wonen, te werken of te investeren? Dan moet er veel geregeld worden, en kunt u best wat hulp gebruiken. Curahousecare kan I For All van harte aanbevelen. Inki Brouwers is kundig, kunt u goed adviseren en veel uit handen nemen. Het is al spannend genoeg, goed advies en betrouwbare informatie zijn heel belangrijk!

I for all levert persoonlijke assistentie en regeldiensten in de breedste zin van het woord, op het eiland Curacao. Zeer diverse activiteiten waar bedrijven en particulieren tegenop zien. Mijn klanten hebben geen tijd, geen netwerk, missen de ervaring, kennis of de middelen of………. ze willen dat iets goed geregeld wordt!

I For All is Inki Brouwers.
Mijn naam is Inki Brouwers. Ik ben in 2002 op het eiland gekomen en heb Curacao direct in mijn hart gesloten. Ik ben werkzaam geweest bij verschillende bedrijven, voornamelijk in de toeristen- en evenementenbranche. Gedurende de jaren heb ik veel ervaring opgedaan, zowel op werkvlak als ook op persoonlijk vlak en ook heb ik veel bedrijven en contactpersonen leren kennen. In 2011 heb ik mijn eigen bedrijf I for all opgericht. De letterlijke vertaling “Ik voor iedereen”. Deze naam is gekozen omdat ik graag iedereen van dienst wil zijn die met Curacao verbonden is en advies of hulp kan gebruiken, op welk vlak dan ook.

Wij verzorgen niet alleen de aanvragen voor verklaringen van rechtswege, verblijfsvergunningen en /of tewerkstellingsvergunningen maar ook bieden we hulp bij uw verhuizing, inklaring van uw inboedel, het huren of kopen van een auto of huis en helpen wij u bij het uitzoeken van de juiste school voor uw kind. Tevens kunnen we zorgdragen voor het openen van een bankrekening of het afsluiten van een telefoonabonnement en helpen we u graag met andere overheidsgerelateerde zaken welke van belang zijn bij uw emigratie naar Curacao.

Wilt u uw eigen zaak of bedrijf opzetten dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij adviseren u over de verschillende mogelijkheden en wij helpen u bij het opzetten van uw eigen zaak want ook hiervoor zijn vergunningen nodig. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf wordt ingeschreven bij de verschillende overheidsinstanties en afhankelijk van het soort bedrijf verwijzen wij u graag door naar een van onze specialisten waarmee we een nauwe samenwerking hebben zoals een fiscaal adviseur, verzekeringsadviseur of notaris.

I for all is de weddingplanner die op een zeer persoonlijke wijze en geheel naar uw wens, uw bruiloft organiseert, ook al woont u niet op Curacao. Wij dragen zorg voor alle trouwdocumenten, het in ondertrouw gaan en de perfecte trouwlocatie. Wij onderhouden de contacten met het gemeentehuis (Kranshi) en de ambtenaar van de burgerlijke stand en wij organiseren ook de volledige bruiloft zelf, zoals decoratie, catering, food and beverage, trouwboeket, fotograaf, trouwauto en alle andere zaken die uw trouwdag onvergetelijk maken.

Vragen? Interesse? Kan ik helpen?
Inki Brouwers
Tel: 005999 513 3011
inki@iforallcuracao.com
www.Iforallcuracao.com

inki haar vast